Preskoči do navigacije

Preskoči do vsebine

Portal PoiščiDelo.si
Zavod RS za zaposlovanje

Portal Zavoda RS za zaposlovanje PoiščiDelo.si ponuja:
-
oddajo elektronskih vlog Zavodu,
- elektronsko sodelovanje z Zavodom po dogovoru s svetovalcem,
- pregledovanje prostih delovnih mest Zavoda,
- predstavitev delodajalcem in komunikacijo z njimi preko portala,
- oblikovanje CVjev,
- naročilo potrdil iz evidenc Zavoda.

Portal podpira naslednje brskalnike: Internet Explorer 10, Internet Explorer 11, Chrome, Firefox ter Edge.  Chrome, Firefox ter Edge. Portal lahko uporabljate registrirani uporabniki, zato pred prvo prijavo opravite postopek registracije.

Poslovanje z Zavodom
Spremljajte kako nas lahko kontaktirate in poslujete z nami v sedanjih razmerah na
spletni strani Zavoda.
Z dnem 16.06.2021 preneha veljati Odlok o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in preprečevanje širjenja nalezljive bolezni COVID-19 v upravnih zadevah. Iz tega razloga je na portalu možno vložiti vloge Zavodu na enak način, kot je bilo to možno pred začetkom veljavnosti Odloka, in sicer tako, da po oddaji elektronske vloge po e-pošti prejmete vabilo za nadaljnje aktivnosti preverjanja vaše istovetnosti in podpisa oddane vloge na uradu za delo.      

Še niste registrirani?

Nov registracijski postopek za uporabnike portala PoiščiDelo.si omogoča sodoben, prijazen in varen način registracije in uporabe portala PoiščiDelo.si.

Registracija novega uporabnika

Portal PoiščiDelo.si lahko uporabljate samo registrirani uporabniki, zato je pred prvo prijavo potrebno opraviti postopek registracije.

V primeru, da vam je obstoječe digitalno potrdilo poteklo, je pred prijavo z novim digitalnim potrdilom potrebno registrirati novo digitalno potrdilo.

Vstopite na portal eStoritve za delodajalce. Če ste registirani uporabnik za račun pravnih oseb, delodajalcev, vas prosimo za vstop v portal eStoritve ZRSZ za delodajalce.